Skip to content

Köpvillkor

Företagsinformation

Erika Anna Elinor Gustafsson driver och ansvarar för företaget med organisationsnummer 910517-1723 där postadress är Lilla Håjumsgatan 11B 46135 Trollhättan.

Vill du komma i kontakt med företaget är du välkommen att skicka ett mejl till info@erikaelinor.se. Ange då dina kontaktuppgifter och beskriv ditt ärende.

Företaget är godkänt för F-skatt.

Priser och betalning av tjänster

Betalning sker direkt via hemsidan, om inget annat är överenskommet. Du genomför betalningen i kassan och får ett kvitto på din betalning skickad till din angivna mejl.

Eventuella tillkommande kostnader, så som avgifter för licenser, domännamn och webbhotell, ingår inte kursavgiften utan betalas direkt av dig som kund till respektive leverantör.

Leverans

När betalningen har slutförts, kommer du att motta två e-postmeddelanden: ett med information om ditt köp och ett annat med detaljer angående ditt konto och inloggningsuppgifter. Du kan genast efter att ha slutfört köpet logga in på kursportalen och påbörja dina studier.

Ångerrätt

Ångrerätten gäller inte för kurserna då du får omedelbar tillgång till allt utbildningsmaterial direkt efter avslutat köp (se lagen om distansavtal).

Livstids tillgång

Livstids tillgång innebär att du har tillgång till kursmaterialet och kursportalen så länge kursen fortfarande körs, men under minst 12 månader från köptillfället.

Hantering av personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan läsa mer om hur Erika Elinor Creative Studio behandlar dina personuppgifter på webbplatsen – erikaelinorakademi.se/integritetspolicy

Övrigt

Erika Anna Elinor Gustafsson reserverar sig för eventuella feltryck på webbplatsen. Vänligen kontakta info@erikaelinor.se om du har eventuella frågor eller klagomål.